Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Reglement en uitleg

De inschrijving voor het hele seizoen is alweer gesloten, maar je kunt wel meedoen met de tweede helft! Op 1 januari gaat de ticketsale open voor Event 4, 5 en 6 waarmee jij kans maakt op een plek op de Zomerspelen. Inschrijven kan tot 1 februari. Wel moet je hiervoor het Placement Event doen.

Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Dan mag jij een Teen ticket kopen en zul je strijden in de Teens divisie. Iedereen vanaf 16 jaar, kan er voor kiezen om een heel of half seizoen ticket te kopen.

Jazeker, dat kan.

In januari kun je een half seizoensticket kopen voor Event 4 t/m 6. Hiervoor moet je uiterlijk 1 februari het eerste Placement Event hebben gedaan. Deze score telt niet mee op het leaderboard, maar hiermee word je wel ingedeeld in één van de vijf divisies.

Ja, voor de Zomerspelen tellen alleen de scores mee van Event 4, 5 en 6. Behoor jij tot de top 20 in jouw divisie, dan word je uitgenodigd voor de Zomerspelen.

De top 20 van elke divisie wordt op basis van hun ranking na online Event 1-2-3 uitgenodigd voor de Winterspelen. Na online Event 4-5-6 wordt de top 20 per divisie van deze eEents op basis van ranking uitgenodigd voor de Zomerspelen.

Op basis van alle Events worden prijzen verdeeld. Wil je in aanmerking komen voor prijzen en een ticket naar de Spelen? Film dan al je Events.

Ja, iedereen heeft een judge nodig om te controleren of de herhalingen volgens de standaarden worden gemaakt.

Placement Event 1 – 1 augustus t/m 26 september
Event 2 – 7 t/m 14 november
Event 3 – 5 t/m 12 december
Event 4 – 6 t/m 13 februari
Event 5 – 5 t/m 12 maart
Event 6 – 3 t/m 10 april

Met ”niet afzetten” bedoelen wij dat je geen Jumping Pull-up of Jumping Chest to Bar mag maken. Als jij een box gebruikt om in het rek te komen, daarna je beweging start met gestrekte armen en niet afzet van de box, is het volledig toegestaan om een of twee boxen te gebruiken.

Je kunt je score loggen in The Nationals App. Kijk op onze homepage voor de downloadlink.

Vanaf de release heb jij 8 dagen de tijd om het Event te doen en je score te loggen in The Nationals App. Je kunt je score loggen tot en met de donderdag 23:59 uur.

Ja, je score zal gewoon meetellen op het leaderboard, maar zonder video kom je niet in aanmerking voor prijzen of een ticket naar de Spelen.

Stuur ons vóór de deadline jouw scores, tiebreaks en video URLs via info@thenationals.nl. Dan zorgen wij ervoor dat deze goed in het systeem komen te staan. Scores die na de deadline gemaild worden, worden niet meer toegevoegd.

Stuur ons je scores met video URL vóór 1 november en wij zullen je handmatig indelen in één van de vijf divisies. Let op: je scores voor Event 1 tellen niet mee op het leaderboard.

Geef je box op via info@thenationals.nl

Jouw tickets zijn gekoppeld aan het e-mailadres waarmee je deze hebt gekocht via de website. Jouw app-account moet gemaakt zijn met hetzelfde e-mailadres. Heb je nog geen tickets? Dan zie je de Events niet.

Hier mag je de workout een cijfer geven op een schaal van 1 tot 10.

Je moet eerst een nieuw account aanmelden voor de App. Daarmee kun je vervolgens inloggen.

Zoek jezelf terug op het leaderboard onder kopje ‘Win’

Iedereen wordt na Event 1, ingedeeld in een divisie op basis van zijn of haar score. Je kunt dus niet van divisie wisselen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@thenationals.nl

De enige competitie die telt

Join.
Compete
Win